A ProTV foci-pofátlansága

Jellemzően, Kárpátokon túli román mentalitás, amit a foci-EB közvetítési jogait megvásárló ProTV művel a focirajongókkal. Nemzetiségtől függetlenül. Elnyerte a jogokat, de naponta csupán egyetlen mérkőzést közvetít, az estit. Pedig a selejtezőkön minden meccs más időben kezdődik. A ProTV azonban nem akarja délután 15.00 órától lekötni csak focira a műsoridejét. Majd ha netalán a románok gurigáznak. Nyilván, mert vannak más reklámkötelezettségei is. Az esti találkozóból pedig bőven kiszedi a befektetést.
Focidrukkerek? Kapják be nekik!
Jogos kérdés, hogy akkor mi a francnak pályáztak?
Mert ezt kívánták az érdekek. Normális helyzetben az állami köztévé kellett volna megvásárolja a jogot, s akkor láthatnánk a meccseket. A magyar M4 sportcsatorna minden meccset közvetít, de a szolgáltató – esetemben a Digi – letiltja. Az RCS&RDS pedig letiltja, hogy legalább interneten, az M4 oldalán kísérhessük figyelemmel a találkozókat.
Azt én értem és tudom, hogy a ProTV a reklámtorta miatt nem enged be mást a piacra. De akkor közvetítse az összeset. Vagy, nyitassa meg az M4-et azokra a mérkőzésekre, amelyeket ő nem közvetít. Így logikus.
Látott már valaki román tiltakozást ez ügyben? Netalán tüntetést a ProTV székháza előtt?
Tudják miért?
Beeeeeeeeeee.

Irházi János

Kategória: Szóvágó

admin

7 Responses to “A ProTV foci-pofátlansága”

 • farkas istvan szerint:

  janoskam, mit csodalkozol ezen.? Megszokhattad volna…

 • én szerint:

  Nem árt tisztában lenni a dolgokkal, mielőtt az ember felháborodott hangnemben fejezi ki a nemtetszését:
  1. a Pro tv a telecomtól vette meg a RÉSZLEGES közvetítési jogokat, amelyek napi 1 meccsre szólnak a csoportmérkőzések alatt, utána mindre. A dolcesport minden meccset mutat, nyilván nem akarták kiadn a kezükből az exkluzivitás jogát teljesen.
  2. az állami köztévének most nyilván nincs erre (sem) pénze (tessék számonkérni a vezetőségtől ill. a politikusoktól skik oda rakták őket)
  3.Az Rds köteles letiltani az m4 közvetítését, és az online streamet is, különben keményen megbüntetnék őket, mivel az MTVA csak magyarországra vonatkozó jogokat vásárolt. Különben a Telecom jogosan lenne felháborodva.

 • Tapasztó Ernő szerint:

  1. lépés: nyissuk meg a http://www.hola.org weboldalt, majd válasszuk ki a böngészőnket és adjuk hozzá
  2. lépés: várjuk meg míg feltelepül
  3. lépés: nyissuk meg a http://www.mediaklikk.hu/m4-elo/ linket majd menjünk rá a jobb felső sarokban lévő ikonra és válasszuk ki Magyarországot
  4. lépés: várjuk meg míg betölti az oldalt és keressük meg újra az M4 élő adását
  5. lépés: élvezzük a korlátok nélküli közvetítést

 • Tapasztó Ernő szerint:

  ha rosszul menne a mediaklikk,itt vannak az ajánlott oldalak:
  http://teveonline.org/m4-sport/
  http://nonstoptv.blog.hu/2015/07/25/m4_sport_tv
  http://oklivetv.com/m4-sport-live/

 • Viszhanyo Endre szerint:

  Udvozlom, a Pro-Tv-nek joga lenne minden merkozesre?

 • Jakus Margit szerint:

  Mi ma neztuk a delutani merkozeseket is a : http://nonstoptv.blog.hu

  /2015/07/25/m4_sport_tv

 • ysty szerint:

  Romaniaban a Dolce sport adja az osszes mecset. Ok vettek meg a kozvetitoi jogot a Telekom-hoz tartoznak. Ugyanigy volt a helyzet Champions league-l is.
  Sajnos!


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kategoriák